Bejelentés


Mareszka Olyan vagyok mint bárki más, de mégis olyan mint senki m


Hol találok barátokat, kik nem hagynak el, Kinek szívében, mindig van egy kis hely. Kinek elmondhatom a gondomat talán, Ha nem is tud segíteni sorsomnak baján. Nem panaszkodok, nincsenek nagy bajok, De néha akaratlanul is feltörnek a sóhajok. Elmondani milyen szép kék az ég felettünk, Ha távoli úton jártunk, már megjöttünk. Kinek lelkében nem félsz Lenyűgöz személye, mint a szivárvány. Hol találok olyat, ki mindig rám veti a szemét, Ha elbotlok, nem kacag, hanem nyújtja a kezét. Vigasztal, ha könny szökik a szemembe, Nem fordul el, kendőt ad a kezembe. Igen, ilyent keresek, hol találok, Egy őszintén figyelő jó barátot.
Baráthoz akkor fordulunk, Ha kell aki felvidítson. A barátot nagyra tartjuk, Hiszen kincs, nem holmi limlom. Barát, aki életünkbe Hoz száz örömöt és csodát. Ha van barátod, majd meglátod, Egyre szebb lesz a világ. Szép napot kívánok neked!
Amikor szomorúság gyötör, úgy kell a vigasz, mint a víz, mikor a bánat súlya összetör, akkor is mindig bennem bízz! Amikor nincs ki meghallgat, pedig beszélni kell neked, melletted mindenki elballag, gyere, keress meg engemet! Amikor nem kell más, csak mosoly, s mindenki rideg, mint a jég, mikor mindenki túl komor, akkor is hozzám gyere még! Néha csak jó szó kellene, valaki fogja meg kezed, s nincs senki, kitől megkapod, hívjál, én ott leszek veled! Amikor váratlan öröm ér, senki nincs, kivel megosztanád, vagy talán rád tör egy szenvedély, hadd legyek néked társaság! Az igaz barát egy kincs, aki megvéd, ha bántanak, segít, ha gyötörnek, vagy tévútra rántanak. Megszid sokszor, ha van rá oka, de meg nem tagad téged soha. Legyen bár ezer a hibád, éretted ő mindig kiáll, és ha legyen is nagy a vétked, ő akkor is megbocsát majd néked. A barátság egy próbatétel, naponta kell küzdened érte, és ha bánat lelked mélyét járja át, melletted áll egy igaz, hű barát. Ő az, ki felemel a porból, de ha kell, szeretettel korhol, titkolnod nem kell. örömöd, bánatod, elnéző akkor is, ha gondjaid ráhagyod. Hová lett az igaz barát? Hol vigyázza lelkem viharát? Hol dalolja megbocsátó dalát? Hol suttogja vigasztaló szavát? Elment a tél, a derűs tél hol makacs, hol merész, hol vidám, és itt van ismét a nyár, mely csendes, hideg, zord és sivár. Elült a szél, elhalt a dal, nincs már bánat, és nincs harag, a végtelen idő kereke már a távolban szalad, szememből egy könnycsepp csordulni akar, lelkemben mindörökké egy szép emlék marad A barátság kertje A barátságot mondhatjuk egy kertnek, melybe sok-sok kis magot elültethetsz. Kedvesség és nevetés a locsolás, s a szeretet lesz a kinyíló virág. Türelem, megértés, gyengéd figyelem napsütésnél jobban melegítenek, Így nem hervad a szeretet virága, s aki ültette, örökké csodálja. Baráthoz akkor fordulunk, Ha kell aki felvidítson. A barátot nagyra tartjuk, Hiszen kincs, nem holmi limlom. Barát, aki életünkbe Hoz száz örömöt és csodát. Ha van barátod, majd meglátod, Egyre szebb lesz a világ.”
Véletlen-e, hogy Rád találtam A Barátra, kit nem is vártam. Most már itt vagy napjaimban, Támaszom a jóban - rosszban. Vigyázol rám, ha nem is kérem, Bekötöznéd vérző sebem. Ha csak egy jó szóra vágyom, Végighallgatod sirámom. Nem véletlen, hogy Rád találtam A Barátra, kire mindig vágytam. Elküldtek nekem a Csillagok. Köszönöm Neked! Köszönöm Angyalok!
Barát az, ki melletted áll, ha a porszemet a szél elsodorta már, Barát az ki mindig fogja kezed, akkor is ha az élet megvezet, Barát az , ki a barátod marad , ha a szerencséd messzire szalad, Barát az ki könnyeid letörli, ha a lelkedet a világ felőrli !
Baráti levél Életemnek legszebb kincse Hogy barátomnak mondhatom Kedves lényed melynél nincsen Jobb az egész világon! És ha épp egy kupa lennél Ablakomba kitennélek S mindenkinek szólnék büszkén: "Az én barátom! Nézzétek!" Velem vagy oly` sok ideje Mint míg a víz arról mesél Hosszú, kanyargós medrében Messzi tengert soká elér. Te voltál az egyetlenegy Ki sosem hagyott egyedül Fogadd hát e gyenge verset Örök hálám hű jeléül!
Mindig a barátod leszek Időtől, tértől függetlenül, Még ha testem már Nem is e világon jár Csak gondolj rám, és figyelj Én ott leszek Benned Ha sötét felhők gyülekeznek, Leszek neked Napsugár felettük Ha magányosan állsz az erdő szélén, Csak gondolj rám, és Mesélek majd a madarak nyelvén, Csakis neked Hogy tudd Nem vagy egyedül Ha elborít a sötét egy újholdas éjjelen, Gondolj rám, és Elér a vigasz akkor is, mert Ott ragyogok majd Benned A csillagos égbolt helyett Ha az ősz sóhaja nyomán Elsárgulnak a fák, A halott levelek hullásából Hallhatod, ahogy A jövő reménységét Súgom neked Ha szívedbe mar a jeges tél, Leszek neked a hópelyhek zenéje Hogy ne feledd, Még a hideg is szép lehet Ha lelked Szeretetre sóvárog Sugárzom majd neked A születésnapi torta gyertyalángjából, és A csillagszóró szikráiból is Ha otthonodat nem leled Csak gondolj rám, és Érezd ott mélyen Otthonod az egész világ Ha késne a tavasz, A megújulás erejét öntöm beléd A napkelte ragyogásából Minden párás hajnalon Ha félelmek gyötörnek, és Nem leled az utat Csak nézz a távolba, ahol Feltámad a szél, és Simogatásában ott leszek, Felszárítom könnyeidet Ha már fogytán az erőd, A hegyek sosem apadó erejével Emellek fel Hogy menj Tovább Tovább! Ha már úgy érzed, nincs kiút az útvesztőből, Csak hunyd le a szemed, és Lelkedet szárnyalni viszem Az álmok mezején Hogy lásd A szabadság létezik Ha nem találod a megnyugvást, Békével a karomban suhanok feléd A naplemente varázsában Hogy sose feledd, A harmóniát magadban keresd Ha örömödet nem oszthatod meg mással, Nézz egy virágra, és Én mosolygok vissza Tiszta szívből, Veled örülve, A lelkedben élő kisgyermekre Ha bánatodat nem hallgatja meg senki, Csak gondolj rám, és Ott leszek A szívedben Csak ott leszek És ölellek S az esőcseppekben Veled könnyezem Ha szükséged van rám, Ott leszek Mindig Csak gondolj rám És tudd Van egy barátod Aki vár A végtelen partján
Van két ember, akik szeretik egymást. Nem szerelem, mert az elmúlik. Ez soha! Barátság? Ez annál sokkal több! Egy földöntúli viszony, Amelyet az angyalok támogatnak. Egy tiszta, mély, őszinte és önzetlen lelkitársi kapcsolat. Összeköt két embert egy láthatalan szál, Melyet senki nem szakíthat szét. Nincs magyarázkodás, nincs felelősségrevonás, csak a hit. Úgy szeretik és fogadják el egymást, ahogy van, És bármit megtennének a másik boldogságáért. Az ilyen kapcsolat az Isten ajándéka, És boldog lehet az, aki ezt megélheti. Én boldog vagyok... Álmodj velem! mikor én álmodom, most milllió csillag nyugszik a vállamon. Álmodj velem, csakhogy velem ébredj, s én megosztok veled majd minden szépet. Álmodj velem mikor én álmodom, most milllió csillag nyugszik a vállamon. Álmodj velem, csakhogy velem ébredj, s én megosztok veled majd minden szépet. Álmodj velem! Álmodj velem mikor én álmodom, most milllió csillag nyugszik a vállamon. Álmodj velem, csakhogy velem ébredj, s én megosztok veled majd minden szépet. Álmodj velem mikor én álmodom, most milllió csillag nyugszik a vállamon. Álmodj velem, csakhogy velem ébredj, s én megosztok veled majd minden szépet.
Istenem! Azt hiszem meg lettem áldva! Azért, mert adtál nekem igaz barátokat. Akik szeretnek, és akiket viszont szeretek, Akik csak, adnak, és vissza sosem kérnek. Egy igaz barát nem önző, csak önmagadért szeret. Azért van, hogy ott legyen melletted. A családon kívül, Ő az igaz családtag Mert mindent megtesz érted - miattad. Egy igaz barát mindig meghallgat, Ha tud, ha nem tanácsot ad. Megvigasztal, jó kedvre derít, Akkor is, ha a bánat szétfeszít. Egy igaz barát nem kérkedik, nem követel, Csak ad vissza semmit sem kér. Ha nem kérded, bánatát visszafolytja. Akkor is, ha a szívét nagyobb bánat marja. Egy igaz barát lélekben, mindig veled van. Akkor is, ha felnövünk, és idő egymásra aligha marad. Testvéred Ő, ha nem is vér a vérből, De érzed, a lelked egyik párja Ő. Azt hiszem, én vagyok a legszerencsésebb a világon. Mert nekem van igaz barátom.!!
A magányban, a betegségben, a zűrzavarban- a barátság puszta gondolata is lehetővé teszi a túlélést, még ha barátunknak nem is áll hatalmában segíteni bennünket. Elég a tudat, hogy ő létezik. A barátságot nem halványítja el a távolság vagy az idő, a börtön vagy a háború, a szenvedés vagy a súlyos csend... Éppen ezekben a dolgokban gyökerezik a legmélyebben. És ilyen talajból bontja ki a legszebb virágait!"
Meséld el nekem barátom, Te Nap, Köszöntötted reggel Őt? Láttad-e kócosan? ...és kedves mosolyát ? Amint visszahúzza az ágy... És Te, Nappal, szólítottad-e szépen? Becézted-e nevén, kedvesen? Ajándékoztad-e széppel, s örömmel? Simogatta-e lágy szél szelíden? Melegítetted arcát, Te Nap? Meglested mosolyát? Dobbant-e néha szíve hevesen? Felelj! ...barátom, Nap. Ha halkan is, felelj! Láttad, vagy behunytad szemed? Ó, Te Est, suttogd el nekem, Gondolt-e rám? Mondta-e álmába nevem? Vagy csupán, álomba ringattad szelíden, és... Kérlek... csak a valót, mondd el nekem. Felelj bátran akkor is ha fáj, Ne a csend feleljen, s nyögjön a magány. Kegyelmezz, szólj ...csak mesélj. Csak tudjam, hogy jól van és boldogan él.
Köszönöm neked e szép sorokat elrakom magamnak hogy örökre megmaradjon s ha szomorú vagyok a kis dobozt megnyitom s eszembe jut hogy kitől kaptam s ismét mosolyog arcom még ha a szívem valójában sajog Köszönöm neked a nevetést a mókát a kacagást Köszönöm neked hogy itt vagy hogy bús napjaimban kis fényt hagysz Köszönöm hogy vagy nekem hogy a barátom lehetsz Az aranytüzű hajnal ragyogása Ahogy fényt csókol a testére a nap Most ez melengeti a szívedet És felszárítja mind a könnyeket. A távolban a hajnal fénye dereng, És lassú álomdallá nyúlik el a csend Az álmos csendben ring egy halvány virág Melynek selymes szirmán ragyog a barátság Mióta vagy... vége a magánynak Behegedtek sebeim, amit mások belém vájtak Mert barátságod virágszirmai körülöttem lengnek És a távolról felém, jó éjt integetnek
“Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között. Miért csillag a barát? És miért barát a csillag? Mert olyan távol van, és mégis bennem él? Mert az enyém, és mégis elérhetetlen? Mert az a tér, ahol találkozunk nem emberi, hanem kozmikus? Mert nem kíván tőlem és én sem kívánok tőle semmit? Csak azt, hogy legyen, és így, ahogy van; és ő van, és én vagyok, ez kettőnknek tökéletesen elég? Nem lehet rá válaszolni. Nem is kell. De, ha nem is lehet, barátom iránt mindig azt fogom érezni, hogy csillag, a világegyetemnek rám ragyogása.”
Szememből sokszor hulltak tengerízű könnyek, sokszor hittem öntudattal hogy meghalni is könnyebb, mint céltalanul várni eljön e a holnap, -s ha nem- érzőszívű lelkem majd föld mélyéig roskad. Aztán jöttek új barátok -kezek nyúltak felém- s minden nyitott tenyéren ott simult a remény.
Egy barátság kezdete Őszi napon sétáltam haza egyedül, Gyermekként, ki a világ elől menekül. Kis szívem sötét bánattal volt tele, Mert csak kihasználták, játszottak vele. Úgy éreztem megfojtanak a könnyek, Aztán ezt éreztem: csak jönnek, jönnek. Akkor kicsit megkönnyebbültem, S egy kis zöld padra leültem. Vártam...Hátha valaki arra jár, S tiszta szívből két karjába zár. És mikor már nem is vártam, Az út túloldalán valakit láttam. Csillogó szemében mosolygott a fény, Gyönyörű látvány volt, ez tény. Rám mosolygott, megfogta kezem, Felhúzott a padról, s elsétált velem. Szólnia sem kellett, már tudtam ki ő nekem, Ő az, kiért akár tűzbe is tenném a kezem. Hogy nincs jó dolog az életben? Szamárság! Hát mire való az igaz, örök barátság?!
Barátság. Ha nem bízol egy jóbarátban, Barátsága veszélyben van. Egy igaz barát mindig barát, Fogadd el hát minden szavát! Hidd el, mindent megtesz érted, akkor is, ha ezt nem hiszed! Sosem felejt, eszében vagy, Akkor is, ha haragos vagy! Nem felejti ígéretét, Mindent megtesz éppen ezért! Ha nem hiszel az ő szavában, Barátságod mind valótlan! A barátság egy szent dolog, Gondold meg, hogy kinek adod! Ha vannak igaz barátaid, boldogok lesznek a napjaid!!
Az igaz barátok szíve egyszerre dobban, hogy mi a gondja a másiknak ők érzik jobban. A barátok saját maguk írják sorsuk könyvét ha valamelyikük bánatos egyből felszárítják könnyét. Becsüld meg ha van, szerezz ha még nincs. Egyet ne feledj, az igaz barát valódi kincs!
Barátság.. Az életben nagyon fontos az Igazi, Őszinte Barát, Nagyon ritkán, de ha megtalálod életedben azt kiben bízhatsz. elmondhatod neki minden gondodat, s ez ha kölcsönös, az Ő részéről is,tudtok együtt, örülni ,sírni, nevetni, mindenben,segítetek egymásnak, akkor megtaláltátok egymást. Őszinte szívvel, és lélekkel, írom e sorokat, néktek, adjatok hálát a Teremtőnek, mert egy az igaz barát, jobban tud szeretni, bárki másnál, őrizd, védd, szíved összes szeretetével szeresd,s soha el ne engedd, mert ha van barátod, kire mindig számíthatsz, az életedben soha sem leszel egyedül, ezért az Igazi,Őszinte Barátodra, úgy vigyázz, és úgy szeresd, szíveddel, lelkeddel, hogy Soha el ne veszítsd. Őszinte szível, kívánom Mindenkinek, ha még nem találta meg Igazi Őszinte barátját, KÍVÁNOM MINDENKINEK, HOGY TALÁLJA MEG, HISZ AZ IGAZI BARÁTSÁG SZERETETBŐL INDUL KI, S MELY IGEN NAGYON NAGY DRÁGA KINCS, EBBEN A MAI VILÁGBAN, SZERESSÜK EMBEREK EGYMÁST, MERT SZERETET NÉLKÜL, NINCSEN ÉLET, MINDEN EBBŐL INDUL KI.
Az igazi barátod az Ki tudja minden gondolatod, Mikor te beszélsz hozzá Ő tárt szemekkel, Tiszta őszinte szívvel, Figyeli minden szavad. Ha bajban vagy, Melletted áll Az igazi barát. Mindig veled van, Ha te sírsz, ő veled együtt sír, Ha rossz útra lépnél,ő figyelmeztet, Az igazi barát. Nem ítél el semmiért sem. Támogat, vigasztal Mindig veled van Az igaz barát. Úgy szeret, mint testvéred, Ő az egyetlen akiben bízni tudsz, Ilyen az igaz barát!
Szívből jövő Üzenet Ma nagyon sokan várnak, Egy őszinte, szívből jövő igaz üzenetre. Akik ma csalódtak, és nékik nem jutott szeretet Azokhoz szól e rövidke, Őszinte szívből jövő igaz üzenet. Ha elborultnak lássátok az eget, S azt gondoljátok, hogy nincs tovább Őszinte szívvel üzenem mindenkinek De van aki gondol rád, van mindig kiút Az igaz őszinte szeretet, nem ismer mást Csak azt, hogy adhasson, önzetlen szeretetet Mindenki részére, adjon erőt néktek Nem vagytok egyedül, széles e világban Mindig van, ki velünk van, ki gondol ránk Még ha csak egy távoli jó barát az Ki őszinte szívvel írja e sorokat néktek Soha nem szabad feladni a reményt Míg lássátok újra, minden nap egy ajándék S, ha valaki őszinte szívvel Egy jó szóval, üzeni nektek Soha nem vagytok egyedül, velünk van A Teremtő ki mindig erőt ad mindenki részére Az élet, titkos ösvényei, rejtélyesek sokszor És vannak fájdalmas pillanatok De üzenem őszinte szívvel, hogy Minden nap ajándék, és mindig van veletek valaki Holnap új nap, új remény, megújult erővel Tiszta szívvel, őszintén, fogadjátok tőlem el Őszinte szívből jövő üzenetemet Szeretlek őszintén, őszinte szívvel benneteket
Ha őszinte szívvel élsz Szíved, és lelked megkapja Az Isteni fényt A láthatatlant is megláthatod Ha őszinte szívvel élsz. Bármilyen nehéz az élet Hozhat fájó könnyeket neked Ha kitárod szíved ajtaját Őszinte szívvel Könnyebb lesz néked életed Az élet nem mindig könnyű De hidd el nekem Az élet szép, és vár rád Ha őszinte szívvel élsz Lelked és szívedet megáldja Istenünk jósága Bármilyen seb van szívedben Ha őszinte szívvel éled életed Kinyílik minden ajtó előtted, és A Teremtőnk megáldja életed Ha őszinte szívvel éled életed…

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Rózsa [ 2012-02-19 18:50 ]

Ez CSODÁLATOS!!!
Tiszta szívemből és lelkemből gratulálok Neked/Nektek!
Köszönöm!Bandler Mária [ 2011-08-31 21:08 ]

Egy kicsit kukucskáltam,olvasgattam a verseket és az írásokat, nagyon tetszenek .Gratulálok!!!Ha nem baj egykettót el is viszek. Köszönöm szépen!!!!Üdv Marika


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!